wie zijn wij?

Neerbeek

*Mw S. van Beek is psychotherapeut (BIG geregistreerd), lid van de EFT vereniging en van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Haar werkervaring ligt vooral in de psychotherapie: individueel, echtparen en adolescenten (vanaf 16 jaar).

*Mw M. Haack is psychiater (BIG geregistreerd). Ze is sinds begin 2013 werkzaam in onze praktijk. Ze doet medicatieconsulten en behandeling, diagnostiek en indicatiestelling. Haar werkervaring ligt vooral bij persoonlijkheidsproblematiek en verslaving.

*Dhr. Alsality is psychiater (BIG geregistreerd). Hij is vanaf november 2013 werkzaam in onze praktijk. Hij doet medicatieconsulten en behandeling, diagnostiek en indicatiestelling. Zijn werkervaring ligt o.a. bij stemmingsstoonissen.

*Mw A Janssen GZ is psycholoog (BIG geregistreerd),Cognitief Gedragstherapeut (VGCt) en Trauma therapeut (EMDR). Haar werkervaring ligt vooral bij ouderen en bij vrouwen. Ze richt zich in onze praktijk vooral op therapie via het internet.

*Mw. Staschik is klinisch psycholoog, psychotherapeut en GZ psycholoog (BIG geregistreerd)
Traumatherapeut (EMDR practitioner, complexe traumaverwerking), Cognitief gedragstherapeut (VGCt), ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (NVVP), de EMDR-vereniging en de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt). Mw Staschik's werkervaring ligt voornamelijk binnen de sociale psychiatrie, psychotherapie en ouderenzorg.

*Mw. S. van Vroenhoven is sinds begin 2013 werkzaam in onze praktijk. Ze is psycholoog en psychotherapeut i.o., ze richt zich met name op behandeling van angst-en stemmingsklachten

  

Puth

Mw Niederer is klinisch psycholoog, psychotherapeut en GZ psycholoog (BIG geregistreerd), Traumatherapeut (EMDR practitioner, complexe traumaverwerking), Cognitief gedragstherapeut (VGCt) en mindfulness trainer,  ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (NVVP), de EMDR-vereniging en de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt). Mw Niederer's werkervaring ligt voornamelijk binnen de sociale psychiatrie, psychotherapie en bij vrouwen  met misbruik-ervaringen in het verleden.