Contact

Uw bericht is succesvol verzonden, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Bij aanmelding zullen uw persoonlijke gegevens genoteerd worden. Het is handig als u dan ook uw polisnummer van de ziektekostenverzekering bij de hand hebt en uw BSN-nummer.

U heeft een verwijskaart van uw huisarts nodig en u wordt verzocht een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Er wordt naar gestreefd om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Na de intake volgt de behandeling  aansluitend aan de intake.

 

 

 

Locatie Neerbeek: Psychologen en Psychotherapeuten Neerbeek

 

 

Aanmelden/afspraken

  • telefonisch: ma t/m vrij van 08.30-17.00 uur: 046 428 00 86
  • praktijk@psy-beek.nl
  • bij geen gehoor/ buiten kantooruren/ in vakanties: 06 29 850 492 (spreek een boodschap in dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug)


Werkwijze

Tijdens het eerste intake-gesprek analyseren wij de problemen en formuleren wij samen de hulpvraag. Daarna bespreken wij de behandelmogelijkheden binnen onze praktijk. De praktijk werkt samen met andere therapeuten in de regio waardoor wij ook andere specialismen in kunnen zetten.

De consulten vinden plaats in onze praktijk aan het Callistusplein nr. 12 te Neerbeek of bij de huisartsen van het Gezondheidscentrum Neerbeek aan de Kerklaan 11 waar wij intensief mee samenwerken. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

 

 

Locatie Puth: Psychotherapiepraktijk Niederer

 

Aanmelden/afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag tot vrijdag bellen tussen 08.30 en 17.00 uur. We zullen de telefoon niet altijd kunnen opnemen, u kunt dan op het antwoordapparaat een boodschap inspreken. We zullen dan zo spoedig mogelijk terug bellen.

U kunt de praktijk bereiken op telefoonnummer 046-2043525.

Adres: Kerkweg 133c
Postcode: 6155 KM
Puth, gemeente Schinnen.
De praktijk is gevestigd in de huisartsenpraktijk te Puth,

Email-adres: praktijk@niederer.nl.

Tussen 12.00 en 15.00 uur is de praktijk bereikbaar via de zij-ingang. U loopt links langs de hoofdingang naar achteren, dan rechts de doorgang door. U ziet dan aan uw rechterkant een voordeur, die geopend is. Dan kunt u de trap naar boven nemen.